ELS CIRCUITS

Sortida i arribada al Complex Aster d'Hospitalet de l'Infant. Lloc on es trobarà, la recollida pitrals, dutxes, piscina coberta, massatges, esmorzar i dinar.

 

En aquest punt també es duran a terme les curses infantils.

 

La recollida de pritralls serà a partir de les 8:00h del matí.

CURSA LLARGA

23,4K 1280 +

 

 

La sortida serà a les 9 h del matí.

 

Sortida i arribada al Complex Aster d'Hospitalet de l'Infant. Lloc on podreu fer la recollida de pitrals des de les 8 h del matí.

 

Sortida des de la zona Esportiva del Complex Aster en direcció a la muntanya, creuant per sota de les infraestructures viaries, trobareu un primer avituallament que us podeu saltar al kilòmetre 2. Després del pas pel tub de l’autopista fareu una primera pujada a cap a l’ermita situada al kilòmetre 4,5 de la cursa. Des d’allí pujada en direcció a les  via ferrada Serres del Mestral, novetat aquest any. Després una lleugera baixada fins l’Aigualcoll on hi haurà un altre avituallament en el punt quilomètric 7,5. Forta pujada per canal del Corb fins el punt més alt del recorregut, “el Mollo Puntaire” de 727 metres d’alçada al kilòmetre 9,3, excel·lent punt per contemplar el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Ara comença una important baixada de més de 10 kilòmetres, passant per dos avituallament als punts quilomètrics 10,7 i 15,9. Un parell de rampes per pujar a la Muntanya del Torn de 152 metres i de la Punta de les Rojales de 184 metres sobre el nivell del mar, punts estratègics per contemplar molt bona part de la Costa Daurada, des del Delta de l’Ebre fins el Cap Salou. Resten poc menys de 3,5 kilòmetres, per arribar a la meta, un avituallament al kilòmetre 21,2 i de pla seguint el GR 92 pel costat de l’aigua del Mediterrani fins la zona Esportiva del Complex Aster.

El temps màxim per realitzar aquest recorregut serà de 5 hores.

 

El recorregut Llarg forma part del Circuit del Camp de Tarragona 2016.

 
Descarrega el Reglament CIRCUIT
Reglament Circuit Camp Tgn.pdf
Documento Adobe Acrobat [417.0 KB]

Cursa Curta

14,66K 766+

La sortida serà a les 9.30 h del matí.

 

Sortida i arribada al Complex Aster d'Hospitalet de l'Infant. Lloc on podreu fer la recollida de pitralls des de les 8 h del matí.

 

Sortida des de la zona Esportiva del Complex Aster en direcció a la muntanya, creuant per sota de les infraestructures viaries, trobareu un primer avituallament que us podeu saltar al kilòmetre 2. Tot seguit passarem per sota de l'autopista, agafarem el PR en direcció a la Portella a 575 metres d'alçada, pel barranc del Forat Negre. Baixarem de la Portella fins la pista on trobarem el segon avituallament al kilòmetre 6,9, des d'on seguirem per la pista fins el Coll de les Portes, i d'allí cap a la Mola de Nadell, avituallament al kilòmetre 8,8 aproximadament a 584 metres sobre el nivell del mar, excel·lent punt per contemplar el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Comença la baixada cap al Coll del Puntal, una mica tècnica al principi i molt divertida fins el final, avituallament al kilòmetre 12,7 i d’allí fins a l’arribada.

 

Premis als tres primers masculins i femenins de la categoria absoluta i al primer masculí i femení local.

Caminada

12K 710+

 

La sortida serà a les 9.30 h del matí.

 

Sortida i arribada al Complex Aster d'Hospitalet de l'Infant. Lloc on podreu fer la recollida de pitralls des de les 8 h del matí.

 

Sortida des de la zona Esportiva del Complex Aster en direcció a la muntanya, creuant per sota de les infraestructures viaries, trobareu un primer avituallament que us podeu saltar al kilòmetre 2. Després del pas pel tub de l’autopista fareu una pujada per la Canal de la Paumera fins la Mola de Nadell, avituallament al kilòmetre 5,7 i al kilòmetre 6 el punt més alt amb 584 metres sobre el nivell del mar, excel·lent punt per contemplar el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Comença la baixada cap al Coll del Puntal, una mica tècnica al principi i molt divertida al final, avituallament al kilòmetre 9,8 i d’allí fins a l’arribada.

 

Els participants en la caminada no opten a premi i no podran avançar als participants de la cursa curta.

Curses Infantils

Sortida i arribada al Complex Aster d'Hospitalet de l'Infant a partir de les 12.30H. Lloc on també es faran les inscripcions infantils i trobaran: la recollida de pitrals d'adults, dutxes, massatges, esmorzar i dinar.

 

Hi haurà tres curses:

  • Cursa de 4, 5 i 6 anys,

  • Cursa de 7, 8 i 9 anys,

  • Cursa de 10, 11 i 12 anys.

 

CIRCUITS INFANTILS

Patrocinadors Oficials del Circuit Camp Tarragona.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C.E.Serres del Mestral