INSCRIPCIONS TANCADAS!!!

 

CONTROLA LA TEVA INSCRIPCIÓ.

Info Inscripcions:

 

Per participar a qualsevol de les modalitats de les curses i de la caminada, caldrà que el dia 31 de desembre de 2017, el participants compleixin el següent:

- Cursa Clàssica: El corredor/a haurà de tenir com a mínim 18 anys.

- Cursa Express: El corredor/a haurà de tenir com a mínim 14 anys, els menors d'edat hauran de presentar una autorització dels seus pares o tutors legals, atenent el model adjunt.

- Caminada: Oberta a tothom, els menors d’edat hauran de presentar una autorització dels seus pares o tutors, atenent el model adjunt.

​- Curses Infantils: Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa, a partir de les 10h del matí.

A l’hora de realitzar la inscripció, el sol·licitant ha d’estar en possessió d’una llicència federativa. Si no és el cas, l’organització li farà una assegurança temporal pel dia de la cursa, amb el cost pertinent, i reflectit als preus relacionats anteriorment. Serà obligatori presentar el DNI i la llicència federativa per retirar el dorsal.

 

 

La inscripció NO CONFIRMA la plaça si no s’ha fet el corresponent pagament de la mateixa. L’assignació de places es regirà per estricte ordre de recepció de pagament.

 

Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i assumint el reglaments que regeixen la prova.

 

Si no dieu el contrari, també es faran servir les vostres dades per enviar-vos informació d’altres esdeveniments que organitzin.

 

Al enviar el formulari d’inscripció, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb la finalitat de gestionar la inscripció de la cursa i els resultats, al mateix temps per enviar información de la cursa i altres curses organitzades pel club i el Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona.


Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: cursalaportella@gmail.com

NOTA: Els menors d’edat hauran de dur l’autorització del pare/mare/tutor (es pot descarregar des d’aquesta pàgina d’inscripció).

Autoritzarió Menors d'Edat
Autorització menors Cursa de la Portella[...]
Documento Adobe Acrobat [89.7 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C.E.Serres del Mestral